čtvrtek 6. června 2013

Bambiriáda 2013

Letošní 15. ročník přehlídky volnočasových aktivit mládeže se uskutečnil také v Kyjově. Na náměstí před radnicí vytvořili organizátoři prostor pro přehlídku zájmových organizací a ukázku jejich činností. V pátek 24. a v sobotu 25. května vystoupily na pódiu mažoretky, břišní tanečnice nebo folklorní soubory. Před pódiem se ukázali karatisti i letečtí modeláři. Náš kroužek se této přehlídky také zúčastnil.
 

V malém stánku poblíž vchodu do kulturního domu jsme předváděli spojení na 144 MHz i na 21 MHz. Připravili jsme malou výstavku výrobků členů našeho kroužku. Rozdávali jsme letáčky radioklubu OK2KYK.


Bohužel nás i organizátory zaskočilo počasí a tím i velmi malá účast dětí i rodičů, pro které byla přehlídka určena. Takže celkový dojem je rozpačitý. Kladně hodnotím to, že jsme se ukázali na veřejnosti a zjistili jsme, že takové improvizované pracoviště jsme schopni vytvořit. Že to zkrátka jde.


Navštívilo nás tam několik kamarádů, což samozřejmě vždycky potěší. Ještě víc nás potěšili všichni, kteří nám odpověděli na naši výzvu. S Radkem OK4RR jsme se nakonec také slyšeli, ale až přes převaděč OK0H. Naše stanoviště bylo mezi domy na náměstí a směrem na Veselí nad Moravou stojí v cestě kopec. Na přímo to bohužel nešlo. Díky všem, kteří se zúčastnili i těm, kteří nám pomohli.
Honza, OK2BUT

Žádné komentáře:

Okomentovat