středa 22. května 2013

Nejlepší sportovec města Kyjova za rok 2012

Již šestý rok vyhlašuje město Kyjov anketu Nejlepší sportovec města Kyjova. Tentokrát bylo v kategorii družstev vybráno mezi tři nejlepší také naše mládež, která v loňském roce získala titul Mistra ČR na VKV. Vyhodnocení této ankety se uskutečnilo v úterý 21. května 2013 v atriu kyjovské radnice.

Úvodní slovo pronesl starosta města, Mgr. František Lukl, který zdůraznil význam péče o mládež a podporu sportovní a jiné zájmové činnosti. Uvedl, že finanční podpora města Kyjova na tyto aktivity se výrazně zvýšila a činí přes dva miliony korun ročně.

Po vyhlášení nejlepších jednotlivců přišla na řadu nejlepší družstva. Bez uvedení pořadí bylo oceněno družstvo basketbalistů, fotbalistů a také juniorské družstvo Radioklubu Kyjov !!!

Všichni od starosty převzali pamětní plakety a drobné dárky, společně jsme dostali skleněnou trofej a děkovný list, který si zarámujeme a umístíme v klubovně.

Moderátorka také vyzpovídala některé chlapce.

Na závěr bylo připraveno pohoštění.

Je potřeba všem chlapcům poblahopřát a hlavně bych byl rád, aby je to povzbudilo do dalších závodů, protože letos na první místo v kategorii 144 MHz zatím ztrácíme 722 bodů. Avšak do konce soutěžě je ještě sedm kol a nic není ztraceno.
Honza, OK2BUT, foto Roman, OK2CR  

Žádné komentáře:

Okomentovat