neděle 25. srpna 2013

Holice 2013

Od pořadatelů 24. Mezinárodní setkání radioamatérů v Holicích jsme letos dostali nabídku představit kyjovský radioklub. Zdarma nám poskytli stánek ve sportovní hale, kde jsme připravili malou ukázku výrobků dětí radioamatérského kroužku a také propagační materiály našeho regionu.
Trvale po oba dva dny jsme diskutovali s návštěvníky a vyměňovali si zkušenosti, týkající se především práce s mládeží. U našeho stánku se zastavili také zahraniční účastníci setkání, například z Německa, Polska nebo Chorvatska. Po celou dobu se nám dařilo udržovat velmi přátelskou atmosféru.
Společně s dospělými - OK7WW, OK4MM a OK2BUT se setkání zúčastnili také tři chlapci Zdeněk, Adam a Matěj. Měli možnost se setkat také s mládežníky z jiných radioklubů, prohlédnout si vystavenou techniku i projít několikrát bleší trh. Věřím, že se ani příliš nenudili.

Přijali jsme také pozvání starosty města Holic. Myslím si, že organizátoři připravili letošní setkání velmi dobře a je třeba jim za pozvání poděkovat.
Na stánku nás po oba dny navštěvovali jak členové našeho radioklubu OK2KYK, tak i spousta kamarádů, včetně členů Rady ČRK Vítka OK5MM, Franty OK2LF, Vojty OK1ZHV, tajemníka Oldy OK1VUL a také vedoucího QSL služby Josefa OK1ES. Se všemi jsme si měli o čem povídat. Celé setkání se opravdu vydařilo a já sám považuji tuto akci za velmi úspěšnou. Zdeňkovi a Jardovi patří dík za dopravu osob i materiálu.
Honza, OK2BUT 


Žádné komentáře:

Okomentovat