neděle 17. června 2012

Prázdninové soustředění mládeže

Radioklub společně s DDM ve Vracově pořádá pro členy radioamatérského kroužku od 5. do 8. července 2012 PRÁZDNINOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ MLÁDEŽE. 


Pro děti je připraven pestrý program - pěší výšlap na vrchol Bradlo (543 m n.m.) a vysílání SOTA, soutěž ve střelbě ze vzduchovky, honu na lišku, ssb liga, ale hlavně účast v závodě VKV Polní den mládeže. Kategorie 144 MHz více operátorů, možná i 433 MHz.
Ubytování bude ve stanech v polních podmínkách, režim pochopitelně vojenský :-)
Pomoc členů radioklubu je vítaná. Přijďte se podělit o své zkušenosti s naší mládeží nebo pomoct s organizací honu na lišku. Taky můžete jenom tak posedět a popovídat si s chlapci večer u táboráku.
Zážitky z DX expedic mají Jarda OK4MM z El Salvadoru a Michal OK7MT z Aruby.

Od soboty 7.7. do neděle 8.7.2012 se kolektiv OK2KYK a jeho přátelé tradičně zúčastní VKV Polního dne. Na naší Základně u Moravan jsou vítáni všichni členové i naši přátelé a zvláště ti, kteří budou chtít vysílat.

Činnost o prázdninách:
VKV Provozní aktiv pokračuje v neděli 15. července a v neděli 19. srpna od 10 do 13 hodin. Kdo má zájem zúčastnit se tohoto závodu o prázdninách, stačí napsat e-mail na adresu jan@paclt.cz nebo zavolat na tel.: 737 284 776 a domluvit se.

Radioklub Kyjov přeje všem svým členům krásné léto, pohodovou dovolenou, dětem hezké prázdniny. Pokud bude zájem, bude Radioamatérský kroužek při DDM Vracov po prázdninách zase pokračovat.
Honza, OK2BUT

Žádné komentáře:

Okomentovat